ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Σ.Α.- Ο.ΣΥ.

katastatiko_somateiou.pdf

Σ.Σ.Ε. 2013-2014

SSE-2013-2014.pdf 

 

 

 

 

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

NewsLetter

Ονομα:
Email:
Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 2016
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ.

 

deltio typoy antikastastashs ds

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ E.K.A. ΣΤO E.K. ΘΕΣΣΑΛONIKHΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:

<<ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ>> 

Στης 9  Σεπτεμβρίου 2016  σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, των Ομοσπονδιών και των πρωτοβάθμιων σωματείων, που εντάσσονται στο Υπερταμείο, παραχωρήθηκε  συνέντευξη τύπου  στη Θεσσαλονίκη  στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενόψει  της 81ης  ΔΕΘ  με θέμα  την ένταξη των επιχειρήσεων  κοινής ωφέλειας στο Υπερταμείο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Κ.Α  και  Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας, καθώς και Συντονιστής της συνέντευξης  τύπου, Κώστας Κουλούρης,  μεταξύ άλλων ανέφερε σχετικά με  την κυβέρνηση πως  << οι αυταπάτες τελείωσαν >> και σε ότι αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς τόνισε <<ότι η τυχόν ιδιωτικοποίηση τους θα είναι εις βάρος του ίδιου του επιβατικού κοινού >> και  προανήγγειλε  τη  συνέχεια των παρεμβάσεων για περαιτέρω δράσεις  με σκοπό τη  διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν συνδικαλιστές και εκπρόσωποι εργαζομένων, όπως από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, τα ΕΛΤΑ, την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας, τα Σωματεία εργαζομένων της ΕΥΑΘ και της ΕΥΔΑΠ, συνδικαλιστές από τους εργαζόμενους σε ΟΣΥ- ΣΤΑΣΥ, τα ΕΛΠΕ και την ΕΛΒΟ.

 

20160909 162939 1

 

20160909 163205

 


       ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.)

 

 

Novelty

 

   ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

 

Banner Bottom Για αλλαγη καντε εισοδο και πατηστε Πλαισια & Banners στο user Menou. Μπορειτε να βαλετε πολλαπλα banners στην ενοτητα banners και κατηγορία banners-bottom
κατασκευή dynamicsite.gr
powered by: dynamicsite